Uddelingen af integrationspriserne, politiske paneldebat og musik af Isam B

Kom og nyd en hyggelig aften med musik af Isam B, en spændende politisk paneldebat og uddeling af integrationspriserne på Tapperiet, Søndre Badevej 1, 4600 Køge. Torsdag den 4. november kl. 17:00-20:00

19.10.21

Vi fejrer de nominerede og deres fantastiske indsatser, og vi sørger for noget godt at spise og drikke og et festligt musikindslag med Isam B. 

I forbindelse med kommunalvalget ønsker Integrationsrådet at sætte fokus på integration og derfor vil lokalpolitikerne blive udfordret i en paneldebat, hvor moderator Simon Ankjærgaard sørger for en konstruktiv debat. Borgmester Marie Stærke og formanden for Integrationsrådet, Dennis Hedegaard, overrækker priserne til årets vindere.


Kom og vær med på Tapperiet, Søndre Badevej 1, 4600 Køge. Torsdag den 4. november kl. 17:00-20:00

Der er ingen tilmelding. Du kan se mere i begivenheden på Facebook

Vi glæder os til at se dig - inviter endelig familie og venner med!

Mange hilsner

Integrationsrådet