Hvem er vi?

På Center for Dansk og Integration, også kaldet CDI, tilbyder vi danskundervisning til udlændinge. Vi har også ansvaret for integrationsarbejdet og de boligsociale indsatser i Køge Kommune. Du kan møde os alle sammen her på siden.

Read about us in english.


Danskundervisning

Center for Dansk og Integration er en offentlig institution under Køge Kommune og i samarbejde med Stevns Kommune. Lige nu har vi ca. 300 kursister på Danskuddannelsen. I 2014 fik vi Undervisningsmiljøprisen med den begrundelse, at vi har fokus på at udvikle lærings- og undervisningsmiljøet med aktiviteter, der både støtter op om kursisternes sprogudvikling og deres integration i lokalsamfundet. Kursisterne bliver inddraget og involveret i lokalmiljøet, og får på den måde mulighed for at bruge sproget i autentiske sociale sammenhænge.

Integrationsindsats

Center for Dansk og Integration har ansvar for Køge Kommunes integrationsindsatser og er sekretariat for kommunens Integrationsråd.  

Job hos os

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Send din ansøgning til . Du kan også besøge Køge Kommunes hjemmeside, hvor du kan se, om vi har ledige stillinger.

Mød os her

Ledelse 
Administration og drift
Lærere
Team modtagelse og integration

Kontakt Kontoret
Opdateret af Køge Kommune 03.09.21